Váci rendelő

Állatorvosaink:

 

 

IMG_0119

Dr. Balogh Béla

 2000 decemberében végeztem a Szent István Egyetem Állatorvostudományi karán Budapesten, majd közel egy év gyakornokságot követően 2001 Október 10-én megnyitottuk Dr Faragó Zsolt Károly kollégával a KEDVENC Állategészségügyi Központ váci rendelőjét. 2009-ben az Egzotikus állatok szakállatorvosa képzést sikeresen befejeztem, 2011-ben pedig Kisállat specialista klinikus szakállatorvos lettem. Fő érdeklődési területem a csontsebészet, a lágysebészet és az egzotikus állatok gyógykezelése. Egzotikus állatok gyógykezelése témában több cikkem jelent meg a Magyar Állatorvosok lapjában, a Blikk újság Kedvencek rovatának, valamint a Videokedvenc internetes portálnak állatorvosi tanácsadója vagyok, 2007-2012 a Magyar Állatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete Szakmai Továbbképző Bizottságának elnöke voltam. Az állatorvosi hivatáshoz már kisgyerek korom óta elköteleződtem, 6-7 éves koromtól már csak állatorvos szerettem volna lenni. Az iskolai tanulás mellett mindig szakítottam időt állatgyűjteményem gondozására, fejlesztésére. Először akváriumi elevenszülő halakat tenyésztettem, majd japán tyúkokat, később hullámos és nimfa papagájokat. Az egyetem alatt a hüllőtartás felé fordult figyelmem, jelenleg is vannak siklóim, szárazföldi és vízi teknőseim. Van egy kerti halastavam, esténként bennük szoktam gyönyörködni. A gyógyításon kívül hobbim a túramotorozás.

IMG_0107-2

Dr. Takács Eszter

Az Állatorvostudományi Egyetemen 2009-ben szereztem meg a diplomát. Az egyetem mellett már az első év elvégzése után állatorvosi asszisztensként dolgoztam, illetve hallgatóként, ha csak időm engedte, szabad időmben bejártam az ambuláns- illetve a műszeres diagnosztikai szakrendelésekre, mert már akkor rendkívül élveztem a gyakorlati munkát, ami ezzel a csodálatos hivatással együtt jár. Gyermekkoromban a játszótér helyett én a baromfiudvarban voltam leginkább megtalálható, és bár minden állat rendkívül érdekelt, az egyetemen a kisállatok felé „specializálódtam”. A szakmán belül a belgyógyászat, bőrgyógyászat és az ultrahang diagnosztika az, ahol a leginkább megtaláltam önmagam. Tinédzser korom óta „kutyázom”, és míg korábban a szolgálati jellegű kutyás sportok, majd a frisbee, agility érdekeltek, mára már ezek helyét az atletikus kutyás sportágak (canicross, bikejöring) vették át, amelyek a szenvedélyemmé váltak, rendszeresen veszek részt hazai, illetve külföldi versenyeken. Párommal 10 kutyáról gondoskodunk, ebből öt menhelyről örökbe fogadott keverék, egy magyar agár, egy német vizsla és 3 európai szánhúzó, akiket mindannyiukat azonos módon, a gyermekeinkként szeretünk.

Asszisztenseink:

IMG_0219

Balogh Anikó

Tanulmányaimat Győrben végeztem, állategészségügyi szakon. Gyerekkorom óta kötődök az állatokhoz és mindig segíteni szerettem volna rajtuk, így lettem a csapat tagja 2004-ben.Két idősebb kutyus boldog gazdája vagyok, akiket a rendelő gondozásából fogadtam örökbe. Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiknek a hobbijuk a munkájuk. Szabadidőmben szívesen veszek részt kutyás -és motoros túrákon.

 

IMG_8896

Horváth Zoltánné: 

Az állattartást a nagyszüleim szerettették meg velem.Ma is tartok nyulakat,tyúkokat,van két kutyám és két macskám.Első kutyám egy rottweiler szuka volt,akivel a munkakutya sportot is kipróbáltam és versenyeztem.Azóta is a fajta elkötelezett hìve vagyok.Egy ideig a rottweiler fajtamentők csapatához tartoztam.A váci Táncsics Mihály Mezőgazdasági  Szakközép Iskolában végeztem,állattenyésztés szakon.A Kedvencben 2005 óta dolgozom.Azóta sok kis állat egész életét követhettem végig az első oltástól,egészen az öregkoráig.Találkozzunk a rendelőben!

 

IMG_7502

Materny Katalin

 2009-ben végeztem a váci Táncics Mihály Mezőgazdasági Szakközépiskolában. Gyerekkorom óta foglalkozom haszon és hobbiállatokkal, meghatározó részei az életemnek. Nagyon szeretem a hobbiállatokat, de rendkívül érdekelnek a lovak és a haszonállatok is, éppen ezért érettségi után 5 évig a vácrátóti Papkúti lovastanyán dolgoztam. A Kedvenc Állategészségügyi Központnak a kezdetektől fogva rendszeres páciense vagyok és nagyon megtetszett az állatokkal való foglalkozás ezen része, ezért jelentkeztem a rendelőbe asszisztensnek. Szeretem a munkámat, az állatok gyógyításában való részvételt, a rendelőben való pörgést. Jelenleg  7 macskám, 2 kutyám, népes baromfiudvarom, sertések és tenyésznyulak alkotják a kis állatkertemet. Hobbim a lovaglás, futás és az Állataim gondozása.

IMG_7047-2

Mészáros Beatrix

 Kisgyermek korom óta szeretem az állatokat és a természetet. Szüleim nagy örömére gyermekként minden kóbor macskát és kutyát haza szerettem volna vinni. 2015-ben kint dolgoztam Németországban egy ugró sportistállóban. 2016 júliusától vagyok a Kedvenc Állategészségügyi Központ csapatànak tagja, mint állatorvosi asszisztens. Szerencsés embernek érzem magam, hogy ebbe a nagyszerű csapatba tartozhatok, segíthetem kimagasló munkájukat és együtt segíthetünk a beteg állatok gyógyítàsàban. Az életem fontos és meghatàrozó részéhez tartozik jelenleg két állatom, egy Német juhászkutya és egy magyar sportfélvér ló. Hobbim: kutyaiskola, lovaglás, motorozás.

IMG_8886

Schlezák Tünde:

Gyermekkorom óta szívemen viselem az állatok sorsát és hatalmas szenvedéllyel kötődöm hozzájuk. Mikor berepült egy bogár a házba én már totyogós koromban is azon voltam, hogy óvatosan megfogjam és kivigyem. A családunkban mindig voltak házi kedvencek, így el se tudnám képzelni az életem nélkülük. Persze én is, mint minden gyerek, a környék összes kóbor macskáját és kutyusát haza vittem, vagy vittem volna. Jelenlegi életem a párommal, négy mentett cicussal, és két örökbefogadott argentin dog leányzóval osztom meg, így szinte már nagycsaládosnak számítunk. Aktív tagja vagyok a „Segíts, hogy élhessünk!” Állatvédő Alapítvány Dogó mentésének, ahol minden erőnkkel küzdünk a gazdátlan, kidobott vagy megkínzott kutyusok mentésével, és azzal, hogy otthonra, szerető családra találjanak. Régóta kerestem az utam az állatokkal való hivatás megtalálásában. 2015-ben kutyakozmetikusként végeztem, de nem találtam meg benne azt, amire igazán vágytam. 2016 júniusában asszisztensként kerültem a Kedvenc Állategészségügyi Központ csapatába, ahol a szakma rögtön magával ragadott. Csodálatos érzés segíteni, a kedvencek szemébe nézni és a gazdák örömét látni.

Logisztikai munkatárs:

IMG_7492-2

Mihály Edit

1989-ben végeztem a vàci eü.szakközépiskolàban,és kezdtem dolgozni a vàrosi kórhàz központi műtőjében.1992-ben végeztem Szegeden műtős szakasszisztensként.A humàn egészségügyben a kedvenc  területem a baleseti sebészet volt. 5 évig vezető műtősnőként dolgoztam. Későbbiekben üzletvezetői,kereskedelmi képzést is szereztem. Gyerekkorom óta tisztelem,szeretem,és vonzódom az àllatokhoz. Munkàba jövet-menet akadtam rà jó néhàny sanyarú sorsú apró cicàra,akiket haza vittem egy különleges rottweiler mellé,aki mindenkit elfogadott.Innen màr nem volt megàllàs…. Mielőtt elkezdtem dolgozni a Kedvenc Àllategészségügyi Központban,màr  több mentett kutyàm és cicàm volt. Az àllatklinikàn 2002 màrciusàban kezdtem dolgozni asszisztensként, majd a gyermekem megszületése utàn, a zavartalan gyógyítàs érdekében  főleg a beszerzés, lett a feladatom. Jelenleg 5 mentett kutyàm és egy  cicàm van.

Patikusaink:

IMG_7096-2

Hock Béláné

IMG_7117-2

Zimonyi Gabriella

Kutyakozmetikusaink:

IMG_7483

Kárpáti Andrea

Érettségi után, több mint 25 éve lettem kutyakozmetikus. Alsógödön és Vácon dolgozom, ahol 10 évig asszisztensként is részt vettem a rendelő életében, Ezek után adtam át fiamnak a stafétabotot az asszisztensi pozícióban. “Hobbim” a beteg, öreg és/vagy csúnya állatok örökbefogadása. Idő hiányában jelenleg 2 kutya és 3 macska él velünk.

Bejelentkezés: +36209160715

IMG_7122-2

Kiszudszki Hajnalka

2001-ben végeztem el a kutyakozmetikus tanfolyamot, azóta szépítem a négylábú kedvenceket, 6 évig oktattam is a szakma rejtelmeit. Már gyermekként elkezdtem kutyázni, majd a kiállítások világába is bepillantást nyertem afgán agaraimmal és meztelen kutyáimmal, akik mind champion címmel rendelkeznek. Hivatásomnak érzem a munkámat és igyekszem a tudásomhoz mérten a legjobban megfelelni a gazdik számára a kozmetikázások során! Vállalom fésülős fajtájú kutyák kiállítási felkészítését is. Jelenleg hat kutyával, egy cicával, egy törpe nyuszival, néhány pinttyel és halacskával osztom meg otthonomat.

Bejelentkezés +36209160751