Váci rendelő

Állatorvosaink:

IMG_0119

Dr. Balogh Béla

Az állatorvosi hivatáshoz már kisgyerek korom óta elköteleződtem, 6-7 éves koromtól már csak állatorvos szerettem volna lenni. 2000 decemberében végeztem a Szent István Egyetem Állatorvostudományi karán Budapesten, majd a gyakornoki időszakot követően 2001 Október 10-én megnyitottuk Dr Faragó Zsolt Károly kollégával a KEDVENC Állategészségügyi Központ váci rendelőjét. 2011-ben másod diplomának a Kisállat specialista klinikus szakállatorvosi képzést végeztem el. Fő érdeklődési területem a csont- és ízületsebészet, valamint a lágysebészet. Több cikkem jelent meg a Magyar Állatorvosok lapjában, a Blikk újság Kedvencek rovatának, valamint a Videokedvenc internetes portálnak állatorvosi tanácsadója vagyok, 2007-2012 a Magyar Állatorvosi Kamara Pest Megyei Szervezete Szakmai Továbbképző Bizottságának elnöke voltam. A gyógyításon kívül hobbim a túramotorozás.

SA708175

Dr. Bakó Natália

Gyermekkori elhatározásom vált valóra, amikor 2007  novemberében átvettem  állatorvosi diplomámat az Állatorvostudományi Egyetemen, azóta dolgozom a Kedvenc Állategészségügyi Központban mint állatorvos. Főként kutyák és macskák megbetegedéseinek gyógyításával foglalkozom a rendelői alapellátásban. A szakterületek közül a lágysebészet ami különösen érdekel, emellett a diploma munkámat „ Állatkerti állatok bőrgyógyászati megbetegedései” címmel írtam, így a bőrgyógyaszat sem áll távol tőlem. Szabadidőmben, ha tehetem családommal vagyok, különösen szeretem a sportokat, az olvasást, és a természetet. Otthonomban két macska és egy vizsla él velünk együtt.

IMG_0107-2

Dr. Takács Eszter

Az Állatorvostudományi Egyetemen 2009-ben szereztem meg a diplomát. Az egyetem mellett már az első év elvégzése után állatorvosi asszisztensként dolgoztam, illetve hallgatóként, ha csak időm engedte, szabad időmben bejártam az ambuláns- illetve a műszeres diagnosztikai szakrendelésekre, mert már akkor rendkívül élveztem a gyakorlati munkát, ami ezzel a csodálatos hivatással együtt jár. Gyermekkoromban a játszótér helyett én a baromfiudvarban voltam leginkább megtalálható, és bár minden állat rendkívül érdekelt, az egyetemen a kisállatok felé „specializálódtam”. A szakmán belül a belgyógyászat, bőrgyógyászat és az ultrahang diagnosztika az, ahol a leginkább megtaláltam önmagam. Tinédzser korom óta „kutyázom”, és míg korábban a szolgálati jellegű kutyás sportok, majd a frisbee, agility érdekeltek, mára már ezek helyét az atletikus kutyás sportágak (canicross, bikejöring) vették át, amelyek a szenvedélyemmé váltak, rendszeresen veszek részt hazai, illetve külföldi versenyeken. Párommal 10 kutyáról gondoskodunk, ebből öt menhelyről örökbe fogadott keverék, egy magyar agár, egy német vizsla és 3 európai szánhúzó, akiket mindannyiukat azonos módon, a gyermekeinkként szeretünk.

Asszisztenseink:

SA708180

Barta Cintia

SA708080

Fóris Bianka

2014-ban végeztem el az állategészségügyi technikus képzést Dunaújvárosban. Óvodás koromban kijelentettem anyukámnak, hogy én az állatokkal szeretnék foglalkozni felnőtt koromban, azóta is tartottam magam ehhez, más hivatás fel sem merült soha.Lassan 5,5éve vagyok állatorvosi asszisztens és a legjobb döntésem volt, hogy kitartottam az akkori elképzelésem mellett. Az asszisztenskedés mellet a kutya-fizioterapeuta képzést is elvégzem és a későbbiekben azzal is szeretnék foglalkozni, hogy minél több módon tudjam segíteni az beteg állatok felépülését.

 

IMG_7502

Materny Katalin

 2009-ben végeztem a váci Táncics Mihály Mezőgazdasági Szakközépiskolában. Gyerekkorom óta foglalkozom haszon és hobbiállatokkal, meghatározó részei az életemnek. Nagyon szeretem a hobbiállatokat, de rendkívül érdekelnek a lovak és a haszonállatok is, éppen ezért érettségi után 5 évig a vácrátóti Papkúti lovastanyán dolgoztam. A Kedvenc Állategészségügyi Központnak a kezdetektől fogva rendszeres páciense vagyok és nagyon megtetszett az állatokkal való foglalkozás ezen része, ezért jelentkeztem a rendelőbe asszisztensnek. Szeretem a munkámat, az állatok gyógyításában való részvételt, a rendelőben való pörgést. Jelenleg  7 macskám, 2 kutyám, népes baromfiudvarom, sertések és tenyésznyulak alkotják a kis állatkertemet. Hobbim a lovaglás, futás és az Állataim gondozása.

IMG_7047-2

Mészáros Beatrix

 Kisgyermek korom óta szeretem az állatokat és a természetet. Szüleim nagy örömére gyermekként minden kóbor macskát és kutyát haza szerettem volna vinni. 2015-ben kint dolgoztam Németországban egy ugró sportistállóban. 2016 júliusától vagyok a Kedvenc Állategészségügyi Központ csapatànak tagja, mint állatorvosi asszisztens. Szerencsés embernek érzem magam, hogy ebbe a nagyszerű csapatba tartozhatok, segíthetem kimagasló munkájukat és együtt segíthetünk a beteg állatok gyógyítàsàban. Az életem fontos és meghatàrozó részéhez tartozik jelenleg két állatom, egy Német juhászkutya és egy magyar sportfélvér ló. Hobbim: kutyaiskola, lovaglás, motorozás.

SA708069

Rolencz Rebeka

Kisgyermek korom óta állatokkal nőttem fel, nap mint nap gondoztam őket. Kutyától kezdve, galambokig, hörcsögig, halakig, birkákig szinte minden volt. Mindig is oda voltam értük, de egy jó ideje tudom már hogy ez a munka nekem való. Az hogy nap mint nap segíthetek állatokon nagy boldogsággal tölt el. Egyben apukámmal méhészkedek, saját méh családom van, amibe sok munkánk benne van. Kisállat gyógyászat asszisztensi okj-t végeztem el, gyakorlati időmet itt töltöttem, és később már a munka helyem lett. Aki ismer az tudja hogy élek halok értük, szebb hivatást nem tudnék magamnak el képzelni.

Szmandray Rebeka

Logisztikai munkatárs:

IMG_7492-2

Mihály Edit

1989-ben végeztem a vàci eü.szakközépiskolàban,és kezdtem dolgozni a vàrosi kórhàz központi műtőjében.1992-ben végeztem Szegeden műtős szakasszisztensként.A humàn egészségügyben a kedvenc  területem a baleseti sebészet volt. 5 évig vezető műtősnőként dolgoztam. Későbbiekben üzletvezetői,kereskedelmi képzést is szereztem. Gyerekkorom óta tisztelem,szeretem,és vonzódom az àllatokhoz. Munkàba jövet-menet akadtam rà jó néhàny sanyarú sorsú apró cicàra,akiket haza vittem egy különleges rottweiler mellé,aki mindenkit elfogadott.Innen màr nem volt megàllàs…. Mielőtt elkezdtem dolgozni a Kedvenc Àllategészségügyi Központban,màr  több mentett kutyàm és cicàm volt. Az àllatklinikàn 2002 màrciusàban kezdtem dolgozni asszisztensként, majd a gyermekem megszületése utàn, a zavartalan gyógyítàs érdekében  főleg a beszerzés, lett a feladatom. Jelenleg 5 mentett kutyàm és egy  cicàm van.

Patikusaink:

IMG_7096-2

Hock Béláné

IMG_7117-2

Zimonyi Gabriella

Kutyakozmetikusaink:

IMG_7483

Kárpáti Andrea

Érettségi után, több mint 25 éve lettem kutyakozmetikus. Alsógödön és Vácon dolgozom, ahol 10 évig asszisztensként is részt vettem a rendelő életében, Ezek után adtam át fiamnak a stafétabotot az asszisztensi pozícióban. “Hobbim” a beteg, öreg és/vagy csúnya állatok örökbefogadása. Idő hiányában jelenleg 2 kutya és 3 macska él velünk.

Bejelentkezés: +36209160715

IMG_7122-2

Kiszudszki Hajnalka

2001-ben végeztem el a kutyakozmetikus tanfolyamot, azóta szépítem a négylábú kedvenceket, 6 évig oktattam is a szakma rejtelmeit. Már gyermekként elkezdtem kutyázni, majd a kiállítások világába is bepillantást nyertem afgán agaraimmal és meztelen kutyáimmal, akik mind champion címmel rendelkeznek. Hivatásomnak érzem a munkámat és igyekszem a tudásomhoz mérten a legjobban megfelelni a gazdik számára a kozmetikázások során! Vállalom fésülős fajtájú kutyák kiállítási felkészítését is. Jelenleg hat kutyával, egy cicával, egy törpe nyuszival, néhány pinttyel és halacskával osztom meg otthonomat.

Bejelentkezés +36209160751

Kutya-fizioterápia:

zsu

Solymos Zsuzsa

Kisgyerekként még állatorvosnak készültem, de más fele sodort az élet, a kutyák szeretete a képzésük és gyógyításuk iránti vonzódás, azonban megmaradt.

Folyamatosan tanulok és képzem magam,  – fizioterápiával, viselkedéssel, kutyakiképzéssel kapcsolatban is,  jelenleg én vagyok az egyetlen hazánkban, aki az angol rendszerű Pro Dog Trainer minősítést megszerezte és a Pawsome Dog Traininget megálmodta.

9 kutyánk van, törpétől az óriásig, mind saját képzésünk – köztük szolgálati kutyák, aktív sportoló ebek, szarvasgombászok, nyugdíjas sportkutyák. Az ő életüket is megkönnyítendő, illetve sok bajt megelőzendő, választottam a kutya fizioterapeuta képzést is. Jó érzés, hogy a két kutyás szakmát tudom kamatoztatni egyben. Így született meg a Pro Dog Physio is.

Örömömre szolgál, hogy olyan rendelővel működhetek együtt, akiknél évek óta magas szakmai színvonalat tapasztalunk.

Mire jó a fizioterápia?

Ízületeket, csontokat, izmokat, ínakat, szalagokat érintő, vagyis összefoglalva a mozgás szerveit érintő elváltozásoknál. Neurológiai eseteknél – gerincvelői, perifériás idegi sérüléseknél. Fájdalomcsillapításra, bizonyos esetekben megelőzésre, mobilizációra, műtétek utáni (ortopédiai, traumatológiai és neurológiai) utókezelésre, rehabilitációra. Olyan esetekben is alkalmazható, ahol a műtét nem indokolt vagy nem lehetséges. Munkakutyáknál, sportoló ebeknél célzottan adott terület erősítésére, bemelegítésre és levezetésre, kondíció javítására, izomtömeg növelésére.

www.pawsome.hu

https://www.facebook.com/ProDogPhysio/